1890年-2020年

Black PU Handheld Gimbal Stabilizer Mobile Phone Sunshade Hood Sun Shield Accessories for DJI Osmo Mobile 3. Vbestlife Mobile Phone Sunshade Hood for DJ I Osm o Mobile 3

Vbestlife Mobile Phone Sunshade Hood for DJ I Osm o Mobile 3, Black PU Handheld Gimbal Stabilizer Mobile Phone Sunshade Hood Sun Shield Accessories for DJI Osmo Mobile 3.: Electronics. Buy Vbestlife Mobile Phone Sunshade Hood for DJ I Osm o Mobile 3, Black PU Handheld Gimbal Stabilizer Mobile Phone Sunshade Hood Sun Shield Accessories for DJI Osmo Mobile 3.: Lens Hoods - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Make the screen contents of mobile phones and remote controls free from sunlight interference in outdoor strong light environment, and present clearer picture quality. 。 High quality PU fabric, which blocks sunlight and effectively suppresses screen reflection. 。 Special bevel design, no impact on operation while shading. 。 Easy to store, three folding design, easy to carry with you. 。 The end face adopts the flexible oil edge technology, which integrates beauty and practicality. 。 Specification: 。 Condition: 100% Brand New。 Item Type: Stabilizer Sunshade Hood。 Material: PU。 Color: Black。 Fitment: for DJI Osmo Mobile 3。 Size: Approx. 130x111.5x77x73x16.7mm/5.12x4.39x3.03x2.87x0.66inch 。 。 。 Package List: 。1 x Stabilizer Sunshade Hood 。 。 。