1890年-2020年

4 Pack Sensei Rear Lens Cap for Canon FD Lenses

: Sensei Rear Lens Cap for Canon FD Lenses(4 Pack) : Electronics. Protects Rear of Lens 。 One Year Limited Warranty 。 The Rear Lens Cap for Canon FD Lenses from Sensei is a plastic lens cap fitted for the rear of Canon FD lenses. The rear lens cap is placed on the rear mount of your lens when the lens is not in use on your camera. It protects that all-important lens from scratches, dust, water and fingerprints.。 。 。 。