1890年-2020年

CAOMING 9.0 inch 22.9cm Aluminum Alloy Dual Balls Arm for Underwater Torch/Video Light Durable Color : Red

CAOMING 9.0 inch 22.9cm Aluminum Alloy Dual Balls Arm for Underwater Torch/Video Light Durable (Color : Red): Electronics. Buy CAOMING 9.0 inch 22.9cm Aluminum Alloy Dual Balls Arm for Underwater Torch/Video Light Durable (Color : Red): Underwater Lighting - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Aviation aluminum material, professional diving high-strength hard oxidation treatment arm can prevent seawater corrosion. 。 Strong, lightweight, waterproof aluminum construction. 。 Use this ball arm between one ball clamps to extend an arm. 。 Unique humanization and professional water-through design, greatly enhance the use of the lamp arm under water. 。 Extend diving light arm to connect multiple diving equipment (such as fill light, buoyancy arm, etc.). 。 1. Aviation aluminum material, professional diving high-strength hard oxidation treatment arm can prevent seawater corrosion. 。2. Strong, lightweight, waterproof aluminum construction. 。3. Use this ball arm between one ball clamps to extend an arm. 。4. Unique humanization and professional water-through design, greatly enhance the use of the lamp arm under water. 。5. Extend diving light arm to connect multiple diving equipment (such as fill light, buoyancy arm, etc.). 。6. You can use this arm to securely attach camera accessories, monitors, lights, or underwater lighting equipment to your favorite camera system.。 。 。 。

CAOMING 9.0 inch 22.9cm Aluminum Alloy Dual Balls Arm for Underwater Torch//Video Light Durable Color : Red