1890年-2020年

: Commlite Auto-focus Mount Adapter EF-NEX for Canon EF/EF-S Lens to Sony NEX with IS Exact Exposure : Camera Lens Adapters : Electronics. Auto-focus function. Aperture exactly being aligned via the mount adapter. 。 Built-in IS function. 。 Gold-plated pins brings the great conductivity of signal transmitting. 。 Zinc alloy core makes the adapter strong and powerful. 。 1/4 Female thread screw for mounting onto the tripod. 。 Rapid new-generation electronic lens mount adapter is mainly used for connecting the "Canon EF series lens" to "Sony NEX series cameras with E-mount". Meanwhile, it utilizes the new electronic technology, which can make the aperture exactly aligned via the adapter, and adjusted for auto-focus. It enhances the convenience of controlling the Canon EF series lens on Sony micro-single camera bodies in the electronic way. 。 。 。

Commlite Auto-focus Mount Adapter EF-NEX for Canon EF//EF-S Lens to Sony NEX with IS Exact Exposure