1890年-2020年

: K&F Concept Adapter for Contax Yashica Mount Lens to Micro 4/3 M4/3 Mount Adapter G6 GH : Electronics. : K&F Concept Adapter for Contax Yashica Mount Lens to Micro 4/3 M4/3 Mount Adapter G6 GH : Electronics. High quality and compact. Made of brass and aluminum (not plastic). 100% Brand New Color: Black 。 For Contax Yashica CY/YC mount lens 。 Olympus E-PL9 E-PL8 E-PL7 E-PL6 E-PL5 E-PL3 E-PL2 E-PL1 E-PL1s E-P5 OM-D E-M10 E-M5 E-M1 E-5 E-M1 PEN-F Mini E-PM2 E-PM1 E-P3 E-P2 E-P1 Panasonic GF10 GF9 GF8 GF7 GF6 GF5 GF3 GF2 GF1 GH5s G10 G9 G85 G7 G6 G5 G3 G2 G1 GH5 GH4 GH3 GH2 GH1 GX850 GX800 GX85 GX8 GX7 GX1 GM5 GM 。 If your camera indicated "lens is not properly installed", please modify the camera menu settings.Usually called the release the shutter the lens is not installed", you can modify the settings to allow. Specifically refer to the camera manual 。 Full manual operation, manual focus, manual iris adjustment can be achieved with body manual exposure, aperture priority exposure.In this case "stop-down mode" will need to be used when metering since the lens does not have the ability to have its aperture controlled by the camera body.You can shoot in Manual or Aperture Priority Mode. Before use, set your camera Menu: "Shoot without lens". 。 Note: 1.If your camera indicated "lens is not properly installed", please modify the camera menu settings. 2.Usually called the release the shutter the lens is not installed", you can modify the settings to allow. Specifically refer to the camera manual 3.Although the lens will fit physically, automatic diaphragm, auto-focusing, or any other functions will not operate while using this adapter.There is no electrical contacts in the adapter ring. Full manual operation, manual focus, manual iris adjustment can be achieved with body manual exposure, aperture priority exposure.In this case "stop-down mode" will need to be used when metering since the lens does not have the ability to have its aperture controlled by the camera body.You can shoot in Manual or Aperture Priority Mode. Before use, set your camera Menu: "Shoot without lens". 。 。 。

K/&F Concept Adapter for Contax Yashica Mount Lens to Micro 4//3 M4//3 Mount Adapter G6 GH