1890年-2020年

Serounder T2-AI Lens Adapter Ring T2 Mount Aluminum Alloy 1.25 Telescope to for Nikon AI Mount DSLR Camera Adapter Ring

Serounder T2-AI Lens Adapter Ring, T2 Mount Aluminum Alloy 1.25' Telescope to for Nikon AI Mount DSLR Camera Adapter Ring: Electronics. Buy Serounder T2-AI Lens Adapter Ring, T2 Mount Aluminum Alloy 1.25" Telescope to for Nikon AI Mount DSLR Camera Adapter Ring: Adapters & Converters - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. M42*0.75mm thread is divided into inner-ring and outer-ring double-layer structure. The camera angle can be adjusted conveniently by fixing the relative position of the inner and outer-ring with 3 screws. 。 The whole is black aluminum alloy and will not fade. Do not hurt telescope thread, two-layer thickened aluminum alloy is very strong, excellent technology. 。 Precise fit and solid connection, directly mount adapter and no adjustments required. 。 Precision all-metal construction with close and smooth combination for secure and solid fit. 。 Applicable models: for Nikon AI mount cameras and telescope with standard 1.25 inch eyepiece port. 。 Specifications:。 Condition: 100% Brand New。 Material: Aluminium Alloy。 Color: Black。 Model: T2-AI。 Size: Standard 1.25inch。 Mount: AI Mount。 Thread: M42*0.75mm。 Suiatble for Nikon AI Mount G/S/D Series Camera。 。 Package List:/ 。 1 * AI Mount Adapter Ring。 1 * 1.25inch Internal Thread Bracket。 。 Note:/ 。 Although the lens is physically suitable, automatic aperture, autofocus, or any other function will not work properly with this adapter ring.。 。 。 。