1890年-2020年

Lens Mount Adapter Ring,Professional Manual Control Lens Adapter,Lens Adapter Ring for Tamron Lenses,for Canon EOS Digital SLR Cameras and Film SLR Cameras: Electronics. Buy Lens Mount Adapter Ring, Professional Manual Control Lens Adapter, Lens Adapter Ring for Tamron Lenses, for Canon EOS Digital SLR Cameras and Film SLR Cameras: Adapters & Converters - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. For Tamron to for Canon EOS precision transfer ring 。 All for Canon EOS digital SLR cameras and film SLR cameras 。 10D/20D/30D/40D/50D/350D/400D/450D/500D/1000D/XT/XTi/XS/XSi/T1i/5D/5D Mark II ... 。 Applicable lens: for TAMRON lenses 。 Camera: for Canon EOS EF Full manual control, manual focus, manual exposure, aperture priority, able to focus infinitely 。 Specification:。 。 Color: black。 Material: Metal。 Applicable lens: for TAMRON lenses。 Camera: for Canon EOS EF。 Weight: Approx. 48g。 。 。 Package List:/ 。 。 1 x  Adapter ring。 。 。 。 。