1890年-2020年

BW Elite New 0.35x High Grade Fisheye Lens For Canon Powershot A570 IS Includes Lens Adapter

: BW Elite New 0.35x High Grade Fisheye Lens For Canon Powershot A570 IS (Includes Lens Adapter) : Camera Lens Adapters : Electronics. 0.35x High Definition Digital Lens 。 Steel Barrel Construction 。 Includes a macro attachment which may be disconnected and used for extreme close-up shots. Keep attached when using to obtain fisheye effect. 。 MultiCoated Optical Glass 。 Infrared Compatible 。 Ultra-wide picture angle of 180 degree captures incredible images. Fantastic for sports, nature & architecture. This Item Includes: Lens, Lens Cap, Lens Bottom Cover, Lens Pouch, Lens Adapter 。 。 。