1890年-2020年

Fotodiox Pro Lens Mount Double Adapter Bronica SQ Mount and Canon EOS D/SLR Lenses to G-Mount GFX Mirrorless Camera EF/EF-S

: Fotodiox Pro Lens Mount Double Adapter Bronica SQ Mount and Canon EOS (EF/EF-S) D/SLR Lenses to G-Mount GFX Mirrorless Camera : Electronics. Double adapter mounts Bronica SQ Mount & Canon EOS (EF / EF-S) D/SLR Lenses to Fujifilm G-Mount GFX Mirrorless Digital Cameras 。 Enhanced craftsmanship and high-tolerance construction for demanding professionals; infinity focus or beyond guaranteed 。 Precise fit and solid connection; lens has no play, gap or wiggling when mounted on adapter and no adjustments required 。 Precision all-metal construction with chrome plated brass mounts for secure and solid fit 。 24 Month Manufacturer Warranty 。 Whether you're shooting digitally or on film, offers the world's largest selection of lens adapters. Mix camera/lens platforms or reinvigorate vintage glass; has hundreds of ways to mount lenses onto your DSLR or SLR camera. Our adapters deliver infinity focus, manual aperture control, and a sturdy build for lasting quality.。This double adapter is comprised of two adapters combined together to allow additional functionality with the GFX 50S G-mount Camera This is ideal for Canon users who not only want to adapt their vintage glass to a GFX camera, but also; want to mount their vintage lens to their Canon body.。Compatible Cameras。(including, but not limited to)。GFX 50S G-Mount Medium Format Mirrorless Camera。Note:。This is a manual adapter, so lens functions that rely on electronic communication with the camera body (autofocus, AE metering, image stabilization, etc.) will be disrupted.。Set your exposure manually or meter using your camera's Aperture Priority (stop-down) mode.。If your lens does not have a manual aperture control ring, it will stop down to its smallest f/stop by default.。All pictures are for illustration purposes only. Actual product may vary slightly due to ongoing improvements in design. 。 。 。

Fotodiox Pro Lens Mount Double Adapter Bronica SQ Mount and Canon EOS D//SLR Lenses to G-Mount GFX Mirrorless Camera EF//EF-S