1890年-2020年

Olympus Pentax Yongnuo YN560-III-USA Speedlite Flash with Integrated 2.4-GHz Receiver for Canon Nikon GN58 Black US Warranty

: Yongnuo YN560-III-USA Speedlite Flash with Integrated 2.4-GHz Receiver for Canon, Nikon, Pentax, Olympus, GN58, US Warranty (Black) : Electronics. Built-in wireless RF receiver compatible with manual RF triggers such as Yongnuo rf-603 and rf-602 。 Rear curtain sync for creative control of your subject light and motion Blur 。 Lcd panel for full information about exposure settings 。 Pc port and external battery pack port for rugged, professional use 。 Returns and service promptly performed in the USA for orders that are sold by and shipped from (must provide Amazon invoice copy for return authorization) 。 Features: Support 2. 4G ultra-long-range wireless flash, the farthest triggering distance is up to 100 meters. The same YN560-III can receive the signals sent by RF-603 and RF-602 wireless transmitters, supporting 16 channels, realize wireless flash easily. It can be triggered through the camera set-top, 2. 4G radio, SI and S2 pre-flashing. It provides PC port, you can make the flash synchronously by connecting to the PC port. It can automatically save your current setting. Package includes:  1× Yongnuo YN560III Speedlight  1× Protecting Bag  1× Mini Stand 1× Manual 。 。 。