1890年-2020年

Diva Ring Light Super Nova 18 Ring Light with Diva Ring Light Video Tripod

: Diva Ring Light Super Nova 18' Ring Light with Diva Ring Light Video Tripod : Electronics. : Diva Ring Light Super Nova 18" Ring Light with Diva Ring Light Video Tripod : Electronics. Bundle Includes the Diva Ring Light Super Nova and the Diva Ring Light Video Tripod 。 - Included with Super Nova: Diffusion Cloth, Z-Bracket, Gooseneck 。 - Included with Video Tripod: Quick-Release Plate, Level, Mid-Level Spreader 。 The 18" Super Nova and Video Tripod bundle is perfect for photographers and videographers alike. 。 The Super Nova's 5400K fluorescent light eliminates skin imperfections, makes makeup colors pop, and makes the face have a fresh clean look. The ring light also provides a beautiful catch light in the eyes of the subject that make the eye look like they sparkle. The closer you are to the ring light, the larger the catch light effect will be.。 。 Designed for the , the Video Tripod provides support and stability, giving you better protection from falls. This support is also essential for making videos as it dramatically reduces camera shake. It also features a fluid pan-and-tilt head for smooth adjustments. The Tripod’s center column raises or lowers which allows you to fine tune the height without adjusting the tripod legs. Adjusting the Tripod to the desired height is quick and easy. The legs are released via flip-locks, and the center column is adjusted with the use of the integrated hand crank. The quick-release plate features a 1/4" camera mounting screw, and an anti-skid mounting surface. An internal bubble level will help your position the tripod evenly. This tripod also comes with a locking mid-level spreader for extra support.。 What's in the box?。 1.) Super Nova。     - DRL Super Nova Light Housing。     - 5400K (Daylight) Light bulb。     - Diffusion Cloth。     - Z Bracket (Tripod Mount)。     - Gooseneck (Light stand Mount)。     - Extra Mount Screws (x2)。     - 8' Power Cord。 2.) Video Tripod。 ***Camera and Light Stand Sold Separately***。 。 。 。