1890年-2020年

Qkiss LED Selfie Ring Light Dimmable Photography Video Live Lighting Make Up Light US-Green

Qkiss LED Selfie Ring Light Dimmable Photography Video Live Lighting Make Up Light(US-Green): Electronics. ☀Adjustable color temperature from 3200k-5600k, meeting your demands to show the soft or stereo face contour 。 ☀Consist of 432pcs leds, higher luminance and lower static power consumption 。 ☀Ring design, equipped with a light hood to make the light soft and comfortable, no harm to eyes 。 ☀Adjustable brightness from 10%-100%, creating your desire brightness 。 ☀Specially designed to use in the field of macroshot, scientific research, personal photography and live show in a very close distance shooting 。 Features:。 ABS outer material, lightweight and heat resistant. Consist of 432pcs leds, higher luminance and lower static power consumption.   Adjustable color temperature from 3200k-5600k, meeting your demands to show the soft or stereo face contour. Adjustable brightness from 10%-100%, creating your desire brightness. Ring design, equipped with a light hood to make the light soft and comfortable, no harm to eyes. Heat diffusion holes and shed form double heat diffusion circle which has strong heat diffusion and effective lower the temperature. Specially designed to use in the field of macroshot, scientific research,personal photography and live show in a very close distance shooting. 。 Specification:。 Item Type: LED Flesh。 Material: ABS + LED。 Power: 45W。 Luminous: 21-23LM。 Light Color: Warm Light, Cold Light。 Color rendering index Ra: 95。 LED: white light 216 / warm light 216。 Color Temperature: 3200k-5600k(Adjustable)。 Color: Black, White, Pink, Green(Optional)。 Inner Ring Diameter: 31cm / 12.2inch。 Outer Ring Diameter: 46cm / 18.1inch。 Thickness: 6cm / 2.4inch。 Package Weight: 3050g。 。 Package list:。 1 x LED Flesh 。 。 。 。 。 。