1890年-2020年

Color : 26cm Light 160cm high JIAX Selfie Ring Light with Tripod Stand & Cell Phone Holder for Live Stream/Makeup Led Camera Ringlight for Video/Photography Compatible

JIAX Selfie Ring Light with Tripod Stand & Cell Phone Holder for Live Stream/Makeup, Led Camera Ringlight for Video/Photography Compatible (Color : 26cm Light 160cm high): Electronics. Buy JIAX Selfie Ring Light with Tripod Stand & Cell Phone Holder for Live Stream/Makeup, Led Camera Ringlight for Video/Photography Compatible (Color : 26cm Light 160cm high): Macro & Ringlight Flashes - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. ❥Three color temperatures can be switched at will: different effects can be shot with scene dimming, warm light, white warm light, white light 。 ❥360 ° rotatable: can be rotated from different angles to give you the effect you want 。 ❥Beauty ring fill light: soft and even light 360 ° ring fill 。 ❥Freely retractable: foldable design, easy storage, take with you 。 ❥Professional level: Tripod stand design, stronger stability, good helper for outdoor photography 。 Product material: aluminum alloy。Light source type: LED。Lighting: warm light, white light, white warm light。Product size: 16cm in diameter; 26cm in diameter。Power: 16cm diameter 5W, 26cm diameter 12W。Power supply mode: USB power supply。Voltage: 100-240V (inclusive)。Place it in the living room, dining room, bedroom, study or any other indoor space on this floor, the light will bring you a warm and relaxing atmosphere, the light you deserve。➤ Welcome to our store。There are many styles in our store, you can go to the store to browse。➤ Tip: Only the product itself, not others。➤ Chromatic Aberration and Error: This may be normal due to slight chromatic aberration between shooting angle and light. / 1-2cm error may occur due to different measurement tools. This is normal 。 。 。

Color : 26cm Light 160cm high JIAX Selfie Ring Light with Tripod Stand /& Cell Phone Holder for Live Stream//Makeup Led Camera Ringlight for Video//Photography Compatible