1890年-2020年

Color : Black Three Light Effects SUYIDAN Ring Light Creative Ring Light LED Self-Timer Fill Light Nine Brightness Adjustable Mobile Phone Live Beauty Fill Light

SUYIDAN Ring Light Creative Ring Light, Mobile Phone Live Beauty Fill Light, LED Self-Timer Fill Light, Three Light Effects, Nine Brightness Adjustable (Color : Black): Electronics. Buy SUYIDAN Ring Light Creative Ring Light, Mobile Phone Live Beauty Fill Light, LED Self-Timer Fill Light, Three Light Effects, Nine Brightness Adjustable (Color : Black): Macro & Ringlight Flashes - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. The ring light gives you the beauty of the angel, three adjustable light effects, and nine levels of brightness can be adjusted. 。 Live self-timer, bid farewell to dim, light and tender skin, beautiful skin bright skin. 。 Universal phone holder: Almost compatible with all smartphones. 。 Used for anchor live broadcast lights, self-timer, nail art, beauty, multi-purpose. 。 If you have any questions, please contact us and we will get back to you within 24 hours! 。 Brand: JYWANGD。Used for anchor live selfie, fill light, photography, nail art, beauty, multi-purpose.。Light source: LED light source。Input voltage: USB5V。Lamp power: 3W。Net weight: 35g。Gross weight: 0.2kg。Size: 8.5X8.5X2.5cm。Product switch: stepless dimming。Charging model: built-in rechargeable lithium battery。Three light colors: white light, soft light, yellow light。Lifespan: up to 1.5W hours can be studied for normal use。After-sales service: If you have any questions after receiving the goods, please contact us by email, we will solve the problem as soon as possible.。 。 。 。