1890年-2020年

Redcolourful 1/4 inch Dual Nuts Tripod Mount Screw to Flash Camera Hot Shoe Adapter

Redcolourful 1/4' inch Dual Nuts Tripod Mount Screw to Flash Camera Hot Shoe Adapter: Electronics. Buy Redcolourful 1/4" inch Dual Nuts Tripod Mount Screw to Flash Camera Hot Shoe Adapter: Shoe Mounts - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. For Camera Camcorder PTZ Telescope and so on. 。 Has a 1/4 inch threaded stud on the bottom and flash shoe on the top. 。 Works ideally with any tripod or stand with 1/4 inch socket. 。 Easy to use and carry. 。 Perfect for an auxiliary flash or accessory. 。 Description:。 Item type:1/4 inch Threaded Stud。 Color: Black。 Package Include:。 1 X 1/4 inch Threaded Stud (Camera is NOT included)。 Note:。 The colors deviation might differ due to different or settings.。 。 。 。

Redcolourful 1//4 inch Dual Nuts Tripod Mount Screw to Flash Camera Hot Shoe Adapter