1890年-2020年

Camera Dual 1/4 Screw Bar Bracket Cold Shoe DV Video Extension Flash Light

Camera Dual 1/4' Screw Bar Bracket Cold Shoe DV Video Extension Flash Light: Electronics. Camera Dual 1/4" Screw Bar Bracket Cold Shoe DV Video Extension Flash Light: Electronics. Cold shoe bracket for extend multiple attachments to the single hot shoe / cold shoe on the camcorder / camera. 。 Can be used for hot shoe flash, LED light, microphone and other gears off camcorder / camera. 。 Built-in 1/4"-20 screw thread holes on the bottom for your tripod, handle grip and other camera support. 。 It features two cold shoe mount sockets, 15mm offset and 360 degree direction light cast adjustment. 。 Made of high-quality aluminum alloy material, durable to use. 。 Description:。 - Cold shoe bracket for extend multiple attachments to the single hot shoe / cold shoe on the camcorder / camera.。 - Can be used for hot shoe flash, LED light, microphone and other gears off camcorder / camera.。 - Built-in 1/4"-20 screw thread holes on the bottom for your tripod, handle grip and other camera support.。 - It features two cold shoe mount sockets, 15mm offset and 360 degree direction light cast adjustment.。 - Made of high-quality aluminum alloy material, durable to use.。Specification:。 - Material: alloy。 - Size: 251*25*6mm。Package Includes:。1x cold shoe bracket。 。 。 。

Camera Dual 1//4 Screw Bar Bracket Cold Shoe DV Video Extension Flash Light