1890年-2020年

: Kenko Zeta Filter for Camera 55mm Lens Protector Protection for 033 555 : Slr Camera Lenses : Electronics. Ultimate Lens Protection 。 ZR ( Zero Reflection ) Super Multi-Coating 。 Ultra Smooth Surface - Nano Glass Technology 。 Ultra Thin Frame 。 Made in Japan (Japanese Instruction Only) 。 filter Zeta (Zeta) was developed to filter the world's best, the finest filter series of . This is the ultimate in clear filters. It will not affect the color balance or performance of your lenses in the slightest. However, constant use will protect your valued lenses from expensive front element damage which could be caused by dirt, knocks or scratches. ZR (Zero Reflection) Super Multi-Coating This innovative coating will not interfere with any color or light transmission. Reflections are eliminated by allowing light to enter the filter at virtually any angle. This filter will produce superior results and can be used with any type of lens (wide angle to telephoto). Ultra Smooth Surface - Nano Glass Technology Our Nano Glass Technology creates an ultra smooth surface from the finest particles of glass, making it stain and scratch resistant without any effect to the image. Ultra Thin Frame The glass of this filter is set in a precision machined frame and attached using Retainer Ring Mount Technology giving this filter an unsurpassed durability. An ultra thin frame also makes it wide-angle lens compatible 。 。 。