1890年-2020年

Sony HVRZ1USWK Sony HVR-Z1UTHPAC UV Filter for Sony HVR-Z1USWK Sony HVRZ1UTHPAC

: UV Filter for Sony HVR-Z1USWK, Sony HVRZ1USWK, Sony HVR-Z1UTHPAC, Sony HVRZ1UTHPAC : Electronics. Digital Camera 。 72mm Optical Glass UV Filter。Features:。- A UV Filter Protects your Camera s lens from Scratches, Dust, Dirt, Moisture and Fingerprints, While Reducing Unwanted Ultra-Violet Light. 。- The UV Filter has Superior Edge to Edge Sharpness and Contrast.。- The Rim of the Filter is Metal. 。- 15 Year WorldWide Guarantee. 。- Includes Protective Carrying Case.。It is Designed to work with all Camcorders having a 72mm Filter Thread.。UV Filter for Sony HVR-Z1USWK HVRZ1USWK HVR-Z1UTHPAC HVRZ1UTHPAC。Not made by Sony 。 。 。