1890年-2020年

: Hoya 67mm Alpha Multi-Coated UV Optical Glass Filter : Camera Lens Sky And Uv Filters : Electronics. Makes outdoor photography less hazy and indistinct by absorbing UV light 。 The clear filter has no additional coloration or contrast so you can pair it with other filters 。 Protects front lens element from dust, moisture and scratches 。 Multi-coating reduces flare, ghosting and reflections 。 Made from optical glass and a precision-milled aluminum frame 。 The 67mm Alpha MC UV Filter absorbs ultraviolet rays and can be left on the lens at all times for protection. The filter is multi-coated (MC) to reduce ghosting, flare and reflections. Features high-quality optical glass and a durable aluminum frame. 。 。 。