1890年-2020年

Haze Multithreaded Glass Filter 1A Multicoated UV for Canon EOS M50 49mm

: UV (Haze) 1A Multicoated | Multithreaded Glass Filter (49mm) for Canon EOS M50 : Electronics. Grade 010 (Filter Factor: 0 Zero) 。 Rear Locking Ring Allows You To Rotate The Hood In All Directions 。 Protection From Accidental Impact. 。 1 Year Warranty 。 UV, Ultra-Violet (Haze, 1A) filters are generally a very good choice in helping absorb ultraviolet light and reduce the bluish cast of daylight. No additional coloration or contrast is provided, allowing you to pair this filter with others. The UV filter is also useful as a general protective filter to leave on lenses at all times. Filters help to reduce dust and moisture from reaching your lens element and provide additional protection in case of drops or situations where scratching could occur. Absorbs UV light and reduces bluish cast of daylight. Clear filter provides no additional coloration or contrast. General protection filter reduces dust, moisture, and scratches from reaching lens elements. Includes a 1 Year Warranty. 。 。 。