1890年-2020年

UV Lens Filter for Xiaoyi Durable GuiPing Housing Shell Metal Protective Cage with Basic Mount Color : Red Screw

GuiPing Housing Shell Metal Protective Cage with Basic Mount + Screw + UV Lens Filter for Xiaoyi Durable (Color : Red): Electronics. Buy GuiPing Housing Shell Metal Protective Cage with Basic Mount + Screw + UV Lens Filter for Xiaoyi Durable (Color : Red): Adapters - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Prevents camera from crash caused by overheating. This case helps to reduce the amount of vignetting in the final image and to prevent scratching the lens by other things 。 With the influence from UV light. the outdoor photos look hazy. The UV filters are suitable for both black and color films under bright sunshine. Which could be used to limit UV light and also as lens protector 。 Low-key and smooth frame design with compact camera fit installation 。 Suitable for Xiaomi Xiaoyi Sports camera 。 Note: The camera is not included 。 Features。1. Brand new and high quality 。2. Prevents camera from crash caused by overheating 。3. This case helps to reduce the amount of vignetting in the final image and to prevent scratching the lens by other things。4. With the influence from UV light. the outdoor photos look hazy. The UV filters are suitable for both black and color films under bright sunshine. Which could be used to limit UV light and also as lens protector 。5. Low-key and smooth frame design with compact camera fit installation 。6. Suitable for Xiaomi Xiaoyi Sports camera。7. Note: The camera is not included。 。 。 。