1890年-2020年

Circular Polarizer Multicoated Digital Nc C-PL 49mm Multithreaded Glass Filter for Sony Alpha NEX-5

Digital Nc C-PL (Circular Polarizer) Multicoated | Multithreaded Glass Filter (49mm) for Sony Alpha NEX-5: Electronics. Buy Digital Nc C-PL (Circular Polarizer) Multicoated | Multithreaded Glass Filter (49mm) for Sony Alpha NEX-5: Polarizing Filters - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Between 2.3 and 2.8 (approx. +1.3 stops) 。 Rugged Metal Filter Ring (Black Finish) | Heat Treated Glass 。 Slim Design Minimizes Vignetting 。 Multicoated Designed For Video Or Photography | Multithreaded For Mouning Lenses Or Filters On Top 。 Circular Polarizer - Light & sun rays which are reflected become polarized. Circular polarizing filters zero in on which light rays enter your cameras lens. They then remove unwanted reflections from non-metallic surfaces such as water or glass and also saturate colors providing better contrast. The effect can be seen through the viewfinder and the LCD screen and changed by rotating the filter. The filter factor varies according to how the filter is rotated and its orientation to the sun. Circular polarizing filters do not affect the overall color balance of a shot. Includes a 1 Year Warranty. 。 。 。