1890年-2020年

82mm 18 Layer Multi Coated HD 37-82mm Circular Polarizers Filter Super Slim

: 37-82mm Circular Polarizers Filter. HD, 18 Layer, Super Slim, Multi Coated (82mm) : Electronics. Ultra slim frame, only 4mm thickness.Double side 18-layer coated,water repellent,anti-oil,anti-dust,anti-soil,scratch resistant. 。 Ultra slim rim profile to avoid vignetting on wide angle lenses, while maintaining rotation capabilities to adjust polarization levels. Extra tough Magnalium frame ensuring great durability and jamming prevention. 。 Circular CPL filters allow you to remove unwanted reflections from non-metallic surfaces such as water, glass et. They also enable colors to become more saturated and appear clearer with better contrast. This effect is often used to increase the contrast and saturation in blue skies and white clouds. 。 NOTE: This filter is compatible with all lenses. Please verify your camera's lens thread size before ordering. Your camera's lens thread size will be marked somewhere on the lens barrel or printed underneath your lens cap. This number is always preceded by a "Ø" (diameter) symbol. 。