1890年-2020年

: 58mm CPL Circular Polarizer Camera Lens Filter for Canon EF 28mm f/2.8 is USM : Electronics. This filter eliminates ultraviolet rays from outdoor shots as well as polarizing the light to remove reflections, and increase color saturation, without affecting the overall color balance 。 Can dramatically enhance a blue sky and make the clouds more prominent 。 Used best at right angle to the sun 。 Ideal for outdoor photography; for use with auto-focus and non-auto-focus cameras 。 This filter is compatible with all lenses with 58mm filter diameter. Please verify your camera's lens thread size before ordering. Your camera's lens thread size will be marked somewhere on the lens barrel or printed underneath your lens cap. This number is always preceded by a "Ø" (diameter) symbol. For example: Ø58 = 58mm lens thread size. 。 CPL Circular Polarizer Camera Lens Filter 。One of the most popular special-effect filters, the circular polarizer helps outdoor photographers, professionals and aspiring enthusiasts alike, capture that awe-inspiring image. Unlike a static single film polarizer, the circular polarizer gives you control over the angle of the polarizing effect in relation to the light. By reflecting certain light rays, the polarizing filter only allows select light rays to enter the camera lens. From vibrant sunsets over the ocean to vast mountains and grand canyons to family photos in the backyard, the circular polarizer will help take your outdoor images from simple to sublime.。This order includes a 58mm CPL - Circular Polarizer Filter 。 。 。

58mm CPL Circular Polarizer Camera Lens Filter for Canon EF 28mm f//2.8 is USM