1890年-2020年

: Tiffen 58UC3 58mm Ultra Contrast 3 Filter : Camera Lens Polarizing Filters : Electronics. Works with surrounding ambient light. 。 Captures details lost in shadows. 。 Lowers contrast evenly throughout image. 。 No flare or halation. 。 The Ultra Contrast Filter uses the surrounding ambient light, not just light in the image area, to evenly lighten shadows throughout. Use it where contrast control is needed without any other effect on sharpness or highlight flare being apparent. was recognized with a Technical Achievement Award from the Academy of Motion Picture Arts and Sciences for the innovative design of this popular Motion Picture and TV filter. 。 。 。