1890年-2020年

: Minolta 72mm Polarizing Circular Glass Filter : Electronics. 72mm Polarizing Circular Filter 。 Glass MadeFilter 。 Circular polarizing filters are made for all cameras with beam splitters in the light paths of their TTL exposure meter and with autofocus lenses. Circular polarization has the same pictorial effect as linear polarization, but allows for proper exposure metering and/or autofocus distance settings. The "high-end" polarizing foils of thistype filters are neutral in color, they have a higher efficiency than conventional polarizing foils and they are cemented between high-grade plane-parallel optical glass. The resulting sandwich is then precision-polished again to achieve highly accurate plane-parallel surfaces. Subsequently they are edge-sealed to protect the foil against humidity. They are well suited for applications that require the highest possible imaging quality, especially with high-speed telephoto lenses and apochromatic lenses. 。 。 。