1890年-2020年

2Peak 5 Stop Gobe 40.5mm ND32 ND Lens Filter

: Gobe 40.5mm ND32 (5 Stop) ND Lens Filter (2Peak) : Electronics. 5 F-STOP REDUCTION | Gobe Neutral Density ND32 provides a fixed 5 f-stop light reduction, which allows long exposure and motion blur techniques in mid-light conditions. Recommended for landscape photography and cinematic effects in videography. 。 COLOUR NEUTRAL | Consciously designed to maintain colour neutrality with no colour cast for better image quality and truer colours. 。 GOBE 2PEAK | Premium Japanese optical glass with 16-layer nano-coating provides neutral colour balance, reduces lens flare, removes ghosting and protects against scratches, dirt, and grime. Backed by our lifetime warranty. 。 NO VIGNETTING | Consciously designed durable magnalium rims are double-threaded for stacking and slim profile to avoid vignetting. This is a Fixed Neutral Density lens filter not a Variable ND. To find your correct filter size, check final image in gallery. 。 PLANTS 5 TREES | Buying with Gobe helps fund local communities to plant 5 trees in areas affected by deforestation – help us reforest the world, one product at a time. 。