1890年-2020年

: Tiffen 67mm Full Spectrum IR Neutral Density 1.8 WW Filter for HD Cameras : Electronics. Tiffen 67mm Full Spectrum IR Neutral Density 1.8 Filter for HD Cameras - Tiffen 1 Year Warranty 。 Infrared control filter helps to block infrared pollution from affecting the color fidelity of imagery; this enables a wider color gamut and truer colors, especially noticeable in the darker regions of the image 。 1.8 neutral density filter requires a 6 stop increase in exposure for normal results 。 Water White optical glass for excellent clarity 。 The 72mm Full Spectrum IR Neutral Density 1.8 Filter is a combination of both an infrared control filter and a 1.8 neutral density filter. An IRND is ideal for HD cameras, which have greater low-light sensitivity and, subsequently, an increased susceptibility to IR contamination. When using a standard neutral density filter to counter the increased light sensitivity afforded by the HD sensor, the effects of infrared pollution become more apparent. This filter combines an ND filter with a comparable IR control filter to eliminate the spill of infrared light reaching the sensor while still maintaining the extra exposure benefits of a neutral density filter.This filter is constructed from Water White glass and is made using ColorCore technology, a process that involves laminating the filter substrate between 2 pieces of optical glass, grinding flat to a tolerance of 1/10,000th of an inch and mounting to precision metal rings. 。 。 。