1890年-2020年

Market&YCY Blue Gradient Filter for Canon Nikon Sony All Brands of 67mm Digital SLR Camera Lens

: Market&YCY Blue Gradient Filter for Canon Nikon Sony, All Brands of 67mm Digital SLR Camera Lens : Electronics. : Market&YCY Blue Gradient Filter for Canon Nikon Sony, All Brands of 67mm Digital SLR Camera Lens : Electronics. Compatible with lenses'size ONLY,Please verify your camera's lens thread size before ordering.Suitable for most cellphone camera, nice tool for photography lovers. 。 Graduated color filters provide a gradual color transition for a smooth blending effect. Give your landscape and skin texture a more colorful touch. Perfect for changing the mood of a picture 。 Gradient colored filter:The gradient colored filter can meet your various needs;The filter can be rotated to adjust the angle of gradient effect. 。 The technical glass components are pressed at high pressure. They can be used in combination, one affecting the upper half of the image and the other half affecting the lower half.Nice assistant for phone shooting, convenient and easy to use.Portable and lightweight, easy to carry and store. 。 Your camera lens thread size is somewhere marked on the lens or printed under your lens cap. This number is always preceded by a (diameter) symbol "Ø". For example: Ø 67 = 67 mm lens thread. 。

Market/&YCY Blue Gradient Filter for Canon Nikon Sony All Brands of 67mm Digital SLR Camera Lens