1890年-2020年

86mm Threaded Black Polymer Solar Filter for Cameras

: Threaded Black Polymer Solar Filter for Cameras, 86mm : Electronics. 86mm threaded black polymer solar filter for cameras. Part #86T. CE & ISO approved. 。 This filter should fit cameras with the same lens diameter. 。 Black polymer is the most common filtering material for observing sunspots and granulation, through telescopes and cameras. The sun will appear in a natural orange color when viewed through your telescope using this filter. 。 This is a high quality product of Thousand Oaks Optical, Arizona. A manufacturer of safe solar filters for over 30 years. Words of the producer: "Stronger than Mylar with the filtering properties protected within the substrate. Guaranteed five years." 。 WARNING: ALWAYS MAKE SURE THE FILTER IS WELL ATTACHED TO THE TELESCOPE/BINOCULARS/CAMERA. IN CASE NECESSARY, USE STICKY TAPE TO SECURE IT. NEVER OBSERVE SUN WITHOUT A PROPERLY ATTACHED FILTER! 。 Threaded Black Polymer Solar Filter for Cameras, 86mm by . CE & ISO approved. 。 。 。