1890年-2020年

japan import Marumi Filter For Camera C-Pl 67 mm Polarization Filter 202114

: Marumi Filter For Camera C-Pl 67 mm Polarization Filter 202114 (japan import) : Electronics. All products of the Marumi filter are manufactured at our factory located in Minami-cho, Kamiina-gun, located in the center of Nagano prefecture, Japan. 。 Marumi has continued to focus and solely manufacture and develop camera filters for a long time. 。 They have developed the world's first "DHG" filter for digital single lens based on its technology and experience. 。 The Marumi filter will continue to evolve with everyone who loves photographs and will love the camera. 。 Made in Japan 。 All products of the filter are manufactured at our factory located in Minami-cho, Kamiina-gun, located in the center of Nagano prefecture, Japan. has continued to focus and solely manufacture and develop camera filters for a long time. They have developed the world's first "DHG" filter for digital single lens based on its technology and experience. The filter will continue to evolve with everyone who loves photographs and will love the camera. Established in 1952, Optical has been a manufacturer of camera filters for over 60 years. Until the 1970s, we were a dedicated OEM supplier for German and other overseas manufacturers. Our manufacturing technology and service earned us a reputation for reliability. Upon entering the 1980s, we changed our company trademark to “”. Building upon our good reputation in Japan as a specialized manufacturer, we launched the DHG Series in 2003. These were the first filters for digital single-lens reflex cameras to reach the market. This marked a new step forward for as an international brand and helped us become what we are today. Moreover, in 2013 we succeeded in developing and launching our flagship EXUS series. Guided by our company slogan of “Constantly Continuing to Create New Products,” we at continue to deliver industry-leading filters to customers worldwide. This is made possible by the technology and culture of our Nagano Plant with its integrated production system and through friendly collaboration with our distributors, who are always ready for new challenges. From Nagano to the world, our commitment to quality knows no bounds. 。 。 。