1890年-2020年

: Binglinghua Circular-Polarizing Filter CPL Lens Filter 77CPL : Electronics. 1. The polarizability is as high as 99.9% and the transmittance is as high as 99.7%. No compromise. 。 2. Glass installed by Oropion AGC optical glass of Japanese high pressure technology. 。 3. All materials used in this filter comply with the requirements of the European Union Environmental Protection Standard - ROHS (Restriction of Hazardous Substances). 。 4. Any light reflected from the surface will become polarized, so use a polarizing filter to select which light enters the camera lens. 。 5. CPL filters remove unwanted reflections on non-metallic surfaces (eg water, glass, etc.). They also make colors more saturated, clearer, and have higher contrast. 。 Circular Polarizing Filter CPL Lens Filter 77mm AGC Optical Glass for Nikon Sony Canon Camera Accessories。 Features: 1. The polarizability is as high as 99.9% and the transmittance is as high as 99.7%. No compromise.。 2. Glass installed by Oropion AGC optical glass of Japanese high pressure technology.。 3. All materials used in this filter comply with the requirements of the European Union Environmental Protection Standard - ROHS (Restriction of Hazardous Substances).。 4. Any light reflected from the surface will become polarized, so use a polarizing filter to select which light enters the camera lens.。 5. CPL filters remove unwanted reflections on non-metallic surfaces (eg water, glass, etc.). They also make colors more saturated, clearer, and have higher contrast.。 This effect is often used to increase the contrast and saturation of blue sky and white clouds.。 。 。 。