1890年-2020年

Made of CNC Machined Brass with Matte Black Electroplated Finish Breakthrough Photography 52mm to 67mm Step-Up Lens Adapter Ring for Filters

: Breakthrough Photography 52mm to 67mm Step-Up Lens Adapter Ring for Filters, Made of CNC Machined Brass with Matte Black Electroplated Finish : Electronics. CNC MACHINED BRASS ADAPTER RING: We manufacture this step-up ring with brass and then apply a matte black electroplated finish, which withstands corrosion and other abrasive elements often encountered in outdoor photography. 。 FITMENT: Compatible with all 52mm camera lenses & 67mm accessories. Your lens thread size will be printed underneath your lens cap or written somewhere on the lens barrel. Make sure you order the correct size otherwise it will not fit your lens. 。 THE MOST DURABLE STEP UP RING: The result of better construction and materials, combined with a proven design makes this step-up ring the most durable and functional step-up ring available to professional outdoor photographers. Also, free lens cloth is included! 。 EXACTLY WHAT YOU ARE LOOKING FOR: The reach and application of this very filter adapter ring is that it involves appropriate traction and gives optimized performance. 。 25 YEARS SUPPORT: Our step up adapter ring is made up of high quality material brass, which will surely sustain for more than 25 years. 。 52mm to 67mm Step-Up Lens Adapter Ring For Filters - Breakthrough Photography。 To make the most durable step-up ring we simply took the craftsmanship, build quality and durability of our professional filters adapted it to the step-up ring. We manufacture this step-up ring with brass and then apply a matte black electroplated finish, which withstands corrosion and other abrasive elements often encountered in outdoor photography.。 The result of better construction and materials, combined with a proven design makes this step-up ring the most durable and functional step-up ring available to professional outdoor photographers.。 Benefits: Durable as it is made up of brass.。 Solid & Lightweight。 25 years support。 。 Features: Made up of CNC machined brass with Matte Black Electroplated Finish。 Traction Frame。 。 Item includes: 1 x 52mm to 67mm Brass Step-Up Ring。 1 x Lens Cloth 。 Click on Buy now button for complete your purchase! 。 。 。