1890年-2020年

Marumi DHG Achromat Macro 200 +5 55mm Close Up Lens Filter

Marumi DHG Achromat Macro 200 (+5) 55mm Close Up Lens Filter: Electronics. Buy Marumi DHG Achromat Macro 200 (+5) 55mm Close Up Lens Filter: Effects Filters - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Finish: Satin 。 Dynamic Coating: Yes 。 Allows close-up shooting, as the minimum object distance can be shortened. Chromatic aberration on periphery is also reduced by using multiple lenses. Blackened outer rim of glass Minimizes internal reflection to reduce flare and ghosting. Dynamic coating Reduces reflection further by increasing coating layers. Satin finish Matte coating minimizes reflection. Lens cap and hood attachable Lens cap and hood can be attached. Achromatic lenses These are designed to control the amount of chromatic and spherical aberration 。 。 。