1890年-2020年

Cokin P666 B1 Fluo Graduated Filter in a Protective Case Blue

: Cokin P666 B1 Fluo Graduated Filter in a Protective Case (Blue) : Camera Lens Filters : Electronics. Fits Cokin P-Series filter holder 。 Product Description The hard-edge graduated fluorescent blue 1 filter can be used to enhance dull, flat, or hazy skies. The filter is densest at the edge and graduates to clear at the middle, with a hard-edged line of transition. Hard-edge filters are great for images with a defined horizon line. The filter is Rectangle so you can selectively choose where the blue Edge sits in the framing of the image. The fluorescent blue 1 is lighter (1 2/3-stop) and more subtle than the fluorescent blue 2 (2 2/3-stop). 。 Amazon.com filters were invented by professional photographer Jean Coquin. By using square filters like 's, which fit into a holder and are attached to a lens via an adapter ring, the photographer has a number of immediate advantages. There is no need to duplicate filters to fit different size lenses, up to three filters can be used at once to create unique effects, and the photographer has control over the positioning of the effect on the photograph. 。 。 。