1890年-2020年

Black Faddare Release Button Elegant Decoration Sth Metal Soft Concave Small Convenient Camera Shutter Home Accessories Office Attractive

Faddare Release Button Elegant Decoration Sth Metal Soft Concave Small Convenient Camera Shutter Home Accessories Office Attractive(Black): Electronics. Buy Faddare Release Button Elegant Decoration Sth Metal Soft Concave Small Convenient Camera Shutter Home Accessories Office Attractive(Black): Shutter Release Cords - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. This camera button is available for all taper threads on the tapered threaded port. 。 Decorates your camera, which will make your camera look more stylish and elegant. They are quite comfortable and beautiful. 。 The workmanship is very elegant, with high quality.Using anodizing process, no fading. 。 Fashion, , practical, beautiful, fun, product is good. 。 Suitable for a wide range of camera models. 。 Features:。This camera shutter button is available for all taper threads on the tapered threaded port.。Decorates your camera, which will make your camera look more stylish and elegant. They are quite comfortable and beautiful.。The workmanship is very elegant, with high quality.Using anodizing process, no fading.。hion, , practical, beautiful, fun, product is good.。Suitable for a wide range of camera models.。Specifications:。Material: metal。Color: black, red, gray。Size(diameter): about 11mm。Package Included:。1PC X Shutter Button。Note:。1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.。2. Please allow 0.5-2 cm differences due to manual measurement.。 。 。 。