1890年-2020年

Professional Camera Sunshade Visor LCD Hood Screen Protector for Canon 1DX Mark I/II Market&YCY 1DX Mark I/II Sun Shade Screen Protector

: Market&YCY 1DX Mark I/II Sun Shade Screen Protector, Professional Camera Sunshade Visor LCD Hood Screen Protector for Canon 1DX Mark I/II : Electronics. : Market&YCY 1DX Mark I/II Sun Shade Screen Protector, Professional Camera Sunshade Visor LCD Hood Screen Protector for Canon 1DX Mark I/II : Electronics. Completely fits Canon 1DX Mark I/II LCD screens. 。 Allows you to view your LCD screen outside in bright light without reflections or glare. 。 Innovative folding shade design protects your screen from scratches and impacts and keeps your camera looking like new. 。 The adhesive does not damage the camera when the shade is removed, nor does it leave behind any film. 。 The two-part design enables easy removal of the shade while keeping the clear plastic in place for protection. 。 Description:。 Shades the sun just fine and when folded the back hood quickly removes if you need to. 。 The main frame attaches firmly to the LCD screen of Canon 1DX Mark I/II . 。 There is no need for another protective cover, the Sun Shield attaches to a protective cover which comes with this unit.。 。 Easy to install:。 1.Remove the camera eye patch。 2.Install protection screen。 3.Restall the camera eye patch。 。 Easy to remove and install sunshade:。 Corresponding position, Slide left to install it.。 Open the lid to use.。 Corresponding position, Slide right to remove it.。 。 It will work well especially on sunny days to see the viewer better.。 When viewing live/viewing photos/videos, open the sunshield,。 Which can effectively block the stray light from illuminating the screen,。 Clear and realistic framing and browsing photos.。 The package contains:。 1 * Sunshield screen protector 。 。 Note: Invoices are not included. Only handwritten receipts, please contact us if needed.。 。 。 。

Professional Camera Sunshade Visor LCD Hood Screen Protector for Canon 1DX Mark I//II Market/&YCY 1DX Mark I//II Sun Shade Screen Protector