1890年-2020年

Phottix Battery Grip for Camera D5100 Battery Grip for Camera Black

: Phottix Battery Grip for Camera D5100 Battery Grip for Camera (Black) : Digital Camera Battery Grips : Electronics. Fits D5100 。 Works with one or two camera batteries EN-EL14 or 6 AA 。 Has vertical release button 。 Comfortable grip surface for secure handling 。 Extends camera usage with additional batteries 。 offers a full line of durable multifunction battery grips, built to the highest quality standards. The battery grips feature room for two camera batteries or for a tray of six AA batteries. Never run out of power while on location or in the studio. The battery grip is equipped with vertical shutter buttons and camera control buttons (depending on make and model). This enables shooting vertically without losing easy access to the camera functions. This battery grip is stylish, well constructed, and has a solid non-slip feel making it a great addition to any photographer's gear bag. 。 。 。