1890年-2020年

White USM Lens Collar Replacement Repair Part for 24-70 Mm: Electronics. USM lens collar guide rubber washer repair part. 。 Compatible with: for 24-70mm. 。 Perfect replacement to replace your cracked, old or damaged lens part. 。 Professional skills are needed in replacing this part. 。 No need to pay for the high repair fees. 。 Description:。 - USM lens collar guide rubber washer repair part.。 - Compatible with: for 24-70mm.。 - Perfect replacement to replace your cracked, old or damaged lens part.。 - Professional skills are needed in replacing this part.。 - No need to pay for the high repair fees.。Specification:。 - Material: Plastic。 - Sizxe: 5mm/0.19"。Package Includes:。1 Piece USM Guide Rubber Washer。Note:。Please allow a slightly errors due to manual measurement.。Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.。Thanks for your understanding and attention.Wish you a pleasant shopping experience!。 。 。 。