1890年-2020年

Pixco Metal External Hand Grip Camera L Plate Bracket Holder Stabilizers Quick Release Vertical External Hand Grip Suit for Canon 5D Mark IV 5D4 Camera for 5D4-L

: Pixco Metal External Hand Grip Camera L Plate Bracket Holder Stabilizers Quick Release Vertical External Hand Grip Suit for Canon 5D Mark IV 5D4 Camera(for 5D4-L) : Electronics. ♥♥.Increase grip and volume for your camera, make it can be easy to control, provide well protection of your camera 。 ♥♥.The handgrip also features an opening on the bottom to allow for access to the battery and SD card without needing to remove the grip 。 ♥♥.Solid metal, surface oxidation treatment, with stainless steel screw, increase the life of the camera grip 。 ♥♥.It mounts to the camera easily with a recessed thumb screw mount and has an offset 1/4"-20 tripod socket 。 ♥♥.This grip features integrated Arca-type compatible rails 。 Introduction:。 When a slow shutter photo or a one-handed snapshot demands a steady camera, the handgrip adds confident support. 。 Highly recommended when using a zoom or other large lens.。 Feature:。 ♥. Large Grip for Comfort & Ergonomics。 ♥. Durable All-Metal Construction。 ♥. Retains Access to Battery & Memory Card。 ♥. Recessed Thumb Screw Mount。 ♥. Protect the camera and ensure longevity。 ♥. Arca-Compatible。 Compatible With:。Canon 5D Mark IV 5D4。 Package Include:。 1 X Metal External Hand Grip 。 。 。