1890年-2020年

: Navitech 60-in-1 Action Camera Accessories Combo Kit with EVA Case Compatible with The AEE LYFE Shadow Action Camera : Electronics. Strap Mounts: wrist strap is rotatable in 360-degree, with a screw that can fix your GoPro on the wrist. The angle can be freely adjusted;The Chest and Helmet Straps allows you to attach camera on your body or head, so you can concentrate on hiking/cycling 。 Prevent your camera from being foggy and wet.These are reusable -- you can use them again once they get dry. And 12 pcs are included in the package so no need to worry about running out of them 。 Floating Handle+ Surfing Board Mount] Apply to water sports.Provide a comfortable and steady way to shoot in the water. The bright color also marks your camera which avoid losing 。 Attach your photography devices on your bike, keep your hands free while recording 。 Includes 60 accessories, meets different sport needs, and compatible with most of action cameras. Check our package contents for the details. 。 。 。 Package Includes:。 。 1 * Suction Cup。 1 * Insurance Tether Straps。 1 * Wrist Strap。 1 * Handheld Monopod。 1 * Bicycle Handlebar。 1 * Chest Strap。 1 * Headstrap Mount。 1 * Wrench。 1 * Tripod Mount Adapter。 1 * Large Size Carry Case。 1 * Helmet Strap Mount。 1 * Mini Tripod。 1 * Floating Handle Grip + 1 * Screw。 1 * 360-degree Rotation Clip + 1 * Screw。 1 * Wrist Mount + 1 * Screw。 1 * Helmet Extension Arm Kit (Arm with mounts & screws total in 6 items)。 2 * Switch Support。 2 * Surface J-Hook Buckle。 2 * Basic Mount。 2 * Screws。 4 * Flat Mounts。 4 * Curved Mounts。 8 * 3M Adhesive Pads。 12 * Anti-fog Interts。 。 。 。 。