1890年-2020年

Zebra VanGoddy Mini Glove Sleeve Pouch Case for Sony Cyber Shot DSC Series Digital Cameras and Screen Protector

: VanGoddy Mini Glove Sleeve Pouch Case for Sony Cyber Shot DSC Series Digital Cameras and Screen Protector (Zebra) : Electronics. Stylish, versatile and compact VanGoddy Neoprene Mini Glove sleeve 。 Cushions and protects your camera against bumps, dents and scratches 。 Front zipper pocket can accommodate a wide of essential accessories 。 Dual zipper opening provides you quick and easy access to your camera 。 Includes Universal Screen Protector + Cleaning Cloth 。 VanGoddy Mini Glove 。 。 No matter where your adventures take you safely carry and protect your digital camera with the VanGoddy Mini Glove Sleeve. The sleeve is compact, yet large enough to accommodate a wide range of essential accessories along-side your digital camera. The sleeve features a stylish yet versatile design. With all around neoprene tapestry the sleeve is sure to cushion and protect your digital camera against shock, impact and abrasion. 。 。 Designed to fit and Protect: 。 。 Sony Cyber-Shot 。 Sony Cyber-shot DSC-W810 。 Sony Cyber-shot DSC-W830 。 Sony Cyber-shot DSC-WX350 。 Sony Cyber-shot DSC-W800 。 Sony Cyber-shot DSC-W710 。 Sony Cyber-shot DSC-W730 。 Sony Cyber-shot DSC-TF1 。 Sony Cyber-shot DSC-WX80 。 Sony Cyber-shot DSC-WX300 。 Sony Cyber-shot DSC-W650 。 Sony Cyber-shot DSC-W620 。 Sony Cyber-shot DSC-W610 。 Sony Cyber-shot DSC-WX70 。 Sony Cyber-shot DSC-WX50 。 Sony Cyber-shot DSC-TX200V 。 Sony Cyber-shot DSC-TX20 。 Sony Cyber-shot DSC-TX66 。 Sony Cyber-shot DSC-W690 。 Sony Cyber-shot DSC-WX150 。 Sony Cyber-shot DSC-H70 。 Sony Cyber-shot DSC-T110 。 Sony Cyber-shot DSC-W570 。 Sony Cyber-shot DSC-W560 。 Sony Cyber-shot DSC-W530 。 Sony Cyber-shot DSC-W510 。 Sony Cyber-shot DSC-WX9 。 Sony Cyber-shot DSC-WX10 。 Sony Cyber-shot DSC-HX7V 。 Sony Cyber-shot DSC-TX10 。 Sony Cyber-shot DSC-TX100V 。 Sony Cyber-shot DSC-W550 。 Sony Cyber-shot DSC-TX55 。 Sony Cyber-shot DSC-WX30 。 Sony Cyber-shot DSC-W370 。 Sony Cyber-shot DSC-W330 。 Sony Cyber-shot DSC-W310 。 Sony Cyber-shot DSC-W320 。 Sony Cyber-shot DSC-W380 。 Sony Cyber-shot DSC-W350 。 Sony Cyber-shot DSC-S2000 。 。 + Package Includes: 。 + Universal Screen Protector 。 + SumacLife TM Wisdom Courage Wristband 。 。 。