1890年-2020年

Housing Shell CNC Aluminum Alloy Protective Cage Kit with Metal Wrench & Lens Cap & Screw & Tripod Adapter for GoPro HERO5 Session /HERO4 Session/Hero Session Durable Color : Black

: Housing Shell CNC Aluminum Alloy Protective Cage Kit with Metal Wrench & Lens Cap & Screw & Tripod Adapter for GoPro HERO5 Session /HERO4 Session/Hero Session Durable (Color : Black) : Electronics. : Housing Shell CNC Aluminum Alloy Protective Cage Kit with Metal Wrench & Lens Cap & Screw & Tripod Adapter for GoPro HERO5 Session /HERO4 Session/Hero Session Durable (Color : Black) : Electronics. CNC Metal injection molded, stable deformation, for aerial photography, you will not worry about the impact of the wind. 。 Prevent camera from crash caused by overheating. A fixed seat, easy to install. 。 Tripod adapter attach your quick-release GoPro camera to any standard tripod fast and without fuss. 。 Unique design, the lens flame obviously protruding to protect camera lens. 。 Use the wrench out your camera is also equipped with security to tighten 。 Features1. CNC Metal injection molded, stable deformation, for aerial photography, you will not worry about the impact of the wind.。2. Prevent camera from crash caused by overheating.。3. A fixed seat, easy to install.。4. Tripod adapter attach your quick-release GoPro camera to any standard tripod fast and without fuss. 。5. Unique design, the lens flame obviously protruding to protect camera lens.。6. Use the wrench out your camera is also equipped with security to tighten 。7. 52mm lens cap will protect your GoPro HERO5 Session /4 Session lens really well 。8. Suitable for GoPro HERO5 Session /4 Session sports camera.Kit Including1. CNC Aluminum Protective Cage 。2. Metal wrench with strap 。3. Mount adapter with screw 。4. 4 * small screws 。5. Base adapter 。6. Tripod Adapter 。7. Lens cap 。8. Hexagon screwdriver。 。 。 。

Housing Shell CNC Aluminum Alloy Protective Cage Kit with Metal Wrench /& Lens Cap /& Screw /& Tripod Adapter for GoPro HERO5 Session //HERO4 Session//Hero Session Durable Color : Black