1890年-2020年

Sparta Travel Nylon Backpack Bag and Screen Protector and Mini Tripod Jet Black D40x Digital SLR Camera D4 Series D40 for Nikon D4 D4s

: Sparta Travel Nylon Backpack Bag (Jet Black) for Nikon D4, D4s, D40, D40x Digital SLR Camera (D4 Series) and Screen Protector and Mini Tripod : Electronics. The Sparta Backpack designed to meet the needs of the active photographer. Built tough, water-resistant outer fabric protects against moisture and abrasion / Main compartment is padded and comes with adjustable cells 。 Carry your camera, lenses and all of its accessories all in one bag / Multi pocket design enables you to carry more devices and accessories along-side your camera / One Dedicated Tablet compartment fits up to 12 inch tablet 。 Comes with x2 Universal Anti-Glare Screen Protector Guard 。 Includes 6 Inch Mini Tripod 。 The Sparta Backpack For Cameras。 Designed to meet the needs of the active photographer. Built tough, water-resistant outer fabric protects against moisture and abrasion. It features multiple storage pockets designed to let you carry more devices (Camera, up to 12-inch Tablets, Phone and MP3 Player) and accessories (Memory cards, charger, batteries and cables) along-side your camera. The main compartment has several foam dividers that can be adjusted to accommodate all your gear. It is also large enough to fit most SLR cameras. The front zipper pocket has a camouflage port that lets you connect your headphones to your phone or MP3 player. The Side clip-on straps of the bag are meant to hold up to 2 tripod stands while you are on the go! 。Compatible With: 。 -Nikon D4 Digital SLR Camera 。 -Nikon D40 Digital SLR Camera 。 -Nikon D40X Digital SLR Camera 。 -Nikon D4S Digital SLR Camera 。 。 。