1890年-2020年

LCD Screen Display Touch Digitizer Repair Part for Samsung Digimax ST500 TL220

: LCD Screen Display +Touch Digitizer Repair Part for Samsung Digimax ST500 TL220 : Electronics. LCD Screen to replace/fix your dim or broken Camera. 。 Snap and input the LCD, very easy to install 。 Be made from high quality and durable materials. 。 Opening Tools will not be included. 。 Compatible with: Samsung Digimax ST500 TL220 。 Note: 。 1. Don't touch PFC directly by your hands without gloves! Otherwise your fingerprint, sweat etc would leave at the PFC and make the screen work improperly. 。 2. Make sure you have firmly connected all the interface settings of the PFC. If the screen works improperly, please check those connections again. 。 3. If you find colored lines on the screen or the screen is not working properly, please clean the screen cable with cloth and reinstall it. 。 4. To avoid damage during the shipment, I paste a screen protector on the screen hence if you find it "looks like a used one or has some cracks or scratches", just take off the protector. 。 。 。