1890年-2020年

Very Simple Assembly 6X MEXXPROTECT Ultra-Clear Screen Protector for BQ Aquaris M5 Residue-Free Removal 100% accurately Fitting 6 Protective Films

: 6X MEXXPROTECT Ultra-Clear Screen Protector for BQ Aquaris M5, 6 Protective Films - 100% accurately Fitting - Very Simple Assembly - Residue-Free Removal : Electronics. Maximum transparency and surface quality 。 Easy and quick fixing without using any liquids - delivery includes detailed and easy-to-follow instructions in english 。 Cut to fit the specific display perfectly 。 Highest quality due to a precise manufacturing 。 Optimal adhesion - can be removed at any time without any residues 。 You will receive 6 ( 1 set ) high quality MEXXPROTECT Ultra-Clear SCREEN PROTECTORS (for gadgets with 2 displays you will receive 3 screen protectors for each display). These protectors 100% fit and are exact with regards to the shape!。Our MEXXPROTECT Ultra-Clear SCREEN PROTECTORS are a first-class protection of highest quality and are against scratches on your display.。When ordering 2 sets you will automatically receive additionally 1 set free of charge!。YOUR GUARANTEED ADVANTAGES:。- at the moment one of the most transparent screen protectors available on the market。- no reduction of the lightness, the contrast or the colour - ideal for highly resolving displays。- ultra-thin screen protectors (only 0.05 mm) - smooth surface。- wear-resistant and scratch-resistant, protects and usable for a long time。- improved hand-writing recognition for touchscreen displays。- no slipping - optimum and long-lasting adhesion。- no streaking of the display - no Moiré-effect。- highest stability - no unevenness as occuring in case of other cheap screen protectors。- optimum screen protectors - best maintenance of value for your equipment, thus increases the resale price。- lightning dispatch, competent service。- detailed, illustrated and easily coherent instructions。 。 。 。

Very Simple Assembly 6X MEXXPROTECT Ultra-Clear Screen Protector for BQ Aquaris M5 Residue-Free Removal 100/% accurately Fitting 6 Protective Films