1890年-2020年

: LIPOVOLT Screen Film Camera Lens Protective Film for DJI OSMO Pocket Gimbal : Electronics. Flexible Fiberglass Film, High Definition & High Transmittance 。 Rub-proof & Scratch-proof, Effectively Protects OSMO Pocket 。 Ultra-thin & High Transmittance, Nondestructive Image Quality 。 Accurate Size, Perfectly Match 。 Product description: 。 Material : Fiberglass 。 Size : for DJI OSMO Pocket Gimbal 。 Feature : 。 Flexible Fiberglass Film, High Definition & High Transmittance 。 Rub-proof & Scratch-proof, Effectively Protects OSMO Pocket 。 Ultra-thin & High Transmittance, Nondestructive Image Quality 。 Accurate Size, Perfectly Match 。 Package included: 。 2 x Screen tempered film 。 2 x Lens tempered film 。 1 x Wet wipe 。 1 x Dry rub 。 1 x Cloth cleaner 。 1 x Tweezers 。 1 x Box 。 。 。