1890年-2020年

CY CYFPV HDMI Male to Female FPC Flat Cable for HDTV Multicopter Aerial Photography Down Angled 90 Degree: Electronics. Work for Camera Multicopter Aerial Photography 。 Connect your video device with micro HDMI port to video device with standard mini HDMI input. 。 This cable is very soft ,specially oriented brushless gimbal application ,suit for cameras with Micro HDMI port.(Please check your port is micro hdmi or mini hdmi first) 。 When the cable is too stiff, it may affect the gimbal performance especially for those light weight gimbals. 。 We ship the cable and connector separately, you need to assembly it yourself. Please refer the belowing assembly guide. 。 CYFPV Down Angled 90 Degree HDMI Male to Female FPC Flat Cable 20cm for HDTV Multicopter Aerial Photography 。 。Work for Camera Multicopter Aerial Photography 。 。Cable: Black color 。 。Length: 20cm 。 。Typical application: connect your video device with micro HDMI port to video device with standard mini HDMI input. 。 。When the cable is too stiff, it may affect the gimbal performance especially for those light weight gimbals. 。 。This cable is very soft ,specially oriented brushless gimbal application ,suit for cameras with Micro HDMI port. 。 。(Please check your port is micro hdmi or mini hdmi first) We ship the cable and connector separately, you need to assembly it yourself. Please refer the belowing assembly guide. 。 。 。