1890年-2020年

CAOMING 30cm Universal Round Style Flash Folding Soft Box Black + White Durable Without Flash Light Holder

CAOMING 30cm Universal Round Style Flash Folding Soft Box, Without Flash Light Holder (Black + White) Durable: Electronics. Buy CAOMING 30cm Universal Round Style Flash Folding Soft Box, Without Flash Light Holder (Black + White) Durable: Camcorder - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Brand new and high quality 。 It's extremely good for people who want to assemble soft box on flash light with high watt for long time use. 。 Comes with a packaging bag. 。 Easy portable. 。 Package Contents: 1 x Flash Folding Soft Box ; 1 x Cloth Bag 。 1. Brand new and high quality 。2. It's extremely good for people who want to assemble soft box on flash light with high watt for long time use. 。3. Comes with a packaging bag. 。4. Easy portable. 。5. Package Contents: 。1 x Flash Folding Soft Box 。1 x Cloth Bag。 。 。 。