1890年-2020年

Transparent Durable CAOMING for GoPro HERO7 White/Silver Skeleton Housing Side Hollow Protective Case with Buckle Basic Mount & Screw Color : Transparent

CAOMING for GoPro HERO7 White/Silver Skeleton Housing Side Hollow Protective Case with Buckle Basic Mount & Screw (Transparent) Durable (Color : Transparent): Electronics. Buy CAOMING for GoPro HERO7 White/Silver Skeleton Housing Side Hollow Protective Case with Buckle Basic Mount & Screw (Transparent) Durable (Color : Transparent): Camcorder - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Data cable or memory card can be inserted on the side, perfect fit for GoPro HERO7 white\silver edition action camera 。 High quality PVC material, professional design and manufacturing 。 High quality and high transmission tempered glass lens, AF, AR dual coating, easy to clean and scratch proof 。 Built with standard quick release mount, long screw, easy to attach other accessories 。 Side opening is beneficial to camera heat radiation. Please note that this housing is not waterproof because of the side opening 。 1. Data cable or memory card can be inserted on the side, perfect fit for GoPro HERO7 white\silver edition action camera。2. High quality PVC material, professional design and manufacturing。3. High quality and high transmission tempered glass lens, AF, AR dual coating, easy to clean and scratch proof。4. Built with standard quick release mount, long screw, easy to attach other accessories。5. Side opening is beneficial to camera heat radiation. Please note that this housing is not waterproof because of the side opening。6. Weight: 85g。 。 。 。

Transparent Durable CAOMING for GoPro HERO7 White//Silver Skeleton Housing Side Hollow Protective Case with Buckle Basic Mount /& Screw Color : Transparent